נכתב על ידי: רונן חואן רזניק
תאריך: 03/03/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


ליצור כיס בסטייק (כמו בקורדון בלו ) לחמם מחבת להכניס החמאה עם טיפונת שמן קנולה או תירס לטגן הבצל עד הזהבה להוסיף פטריות קצוצות וצנוברים להוסיף מלח ופלפל לבן כאשר הכל מתרכך להסיר מהגז לצנן בכיס למרוח חרדל להכניס את הדוקסל (התערובת אשר הכנו ) להכניס את פרוסת השינקן לסיום למרוח בפנים על הכל את הרוקפור לקמח את האסקלופ טוב בקמח עם מלח ופלפל לסגור את הכיס עם שני קיסמים לחמם מחבת לחום בינוני ליצוק שמן לגובה סנטימ' לערך כאשר השמן חם,להכניס האסקלופ לטגן כל צד כ - דקה וחצי,לא יותר מומלץ להגשה עם רטבי בשר כבדים וקלאסיים.


 
אודות המחבר

שף רונן רזניק,שף פעיל,יועץ מזון ומדריך למקצועות הבישול.

חבר בקהילת שפים של על השולחן ודה מארקר קפה

תושב חיפה.

0526-409883

sreznik@013.net

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe82.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון