נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 30/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


במחבת גדולה לטגן היטב את בשר הפרגיות להוסיף את המלח והיין ולבשל עוד כ- 5 דקות להוסיף את השום לערבב ולבשל עוד דקה לכבות את האש ולסגור עם מכסה ל-5 דקות ולהגיש


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe828.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון