נכתב על ידי: שרון קונפורטי אהבה במטבח TM
תאריך: 01/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מחממים תנור ל 150 מעלות

 

מערבבים יחד את החומרים היבשים – קמחים, אבקות,תבלינים.

 

בנפרד טורפים ביצים שמן סוכר ודבש

 

יוצקים את התערובת נוזלית לתוך תערובת החומרים היבשים מערבבים היטב – מוסיפים את כוס התה וממשיכים לערבב.

 

מוסיפים לבלילה המוכנה, תפוחים אגוזים וחמוציות.

 

אופים בתבנית בקוטר 26 או בשתי תבניות אינגליש או בתבנית שקעים של מאפינס כ 16 יחידות.

 

*חשוב לשמן את התבניות

 

זמן אפייה כשעה עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.

 

שנה טובה


 
אודות המחבר

נעים מאד,

שרון קונפורטי

שפית - כותבת ומפתחת מתכונים.

מנחת סדנאות בישול אינטראקטיביות ובריאותיות.

http://www.sk-love2cook.co.il/

בוגרת 'תדמור' שנת 2005

מוטו: "אוכל צריך להיראות יפה ,להיות טעים, בריא ומזין והכי חשוב להיות מתובל בהמון אהבה".

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe831.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון