נכתב על ידי: עולם השקשוקה
תאריך: 02/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מערבבים את כל חומרי הרוטב במחבת ומביאים לרתיחה.

ממשיכים לבשל מספר דקות עד אשר הרוטב מתחיל לרתוח ומצתמצם.

מניחים בצד לקירור ל 10 דקות.

מערבבים עם הכנפיים ומכניסים למקרר לשעתיים.

מוציאים מסדרים בתבנית, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.

אחרי חצי שעה מורידים את נייר הכסף והופכים את הכנפיים.

מכניסים לתנור ללא נייר כסף ל 10 דקות נוספות.

בתאבון.


 
אודות המחבר

שלום שמי עומרי ואני בשלן !!
זה האתר שפתחתי למאכל האהוב עלי !!!

שקשוקה

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe833.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון