נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 03/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לחמם  מחמאה וסוכר במחבת כבדה עד שימסו. להוסיף את פרוסות הבטטות ולהפוך עד שיצופו ברוטב וישחימו. להוסיף מלח, מים וקינמון, לכסות ולבשל על אש קטנה עד שהבטטות רכות.
יותר מתוק מכל ממתק


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe835.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון