נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 04/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לערבב את כל חומרי המרינדה ולהשרות את נתח הבשר כ-3 שעות, להעביר את הצלעות לתבנית אפיה ולמרוח היטב ברוטב המרינדה, לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך שעה וחצי לדרגת מדיום, לבורגול: לסנן את הבורגול במסננת עד שלא ישארו נוזלים, לערבב את הבורגול עם העדשים והבצל כולל שמן הטיגון. להוסיף את התבלינים ולערבב לטעום ולתקן תיבול. להגשה בכוס רחבה או רינג למלא מהמג׳דרה ולהניח בצלחת במרכז, לפרוס צלע ולהניח ליד, לקשט בפרח אכילה או בעלי כוסברה


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe841.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון