נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 09/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מערבבים את כל חומרי המשרה בקערה ומניחים בתוכה את נתחי חזה העוף למשך 2-3 שעות. מחממים תנור ל-200 מעלות. מניחים את חזה העוף בתוך תבנית אפייה וצולים למשך 12-15 דקות


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe853.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון