נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 10/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכניס לתבנית את העצמות לסדר סביב את תפו״א המבושלים ולאפות בתנור שחומם מראש בחום של 220 מעלות 30 דקות. להעביר כל תפו״א לצלחת אישית ולהניח לצידו עצם מוח אחת, לחרץ את תפו״א ולהעביר את תכולת העצם לתוך תפו״א, לפזר מעל מלח גס ולהנות כמו שלא נהנתם בחייכם, הסלט משלים את המנה


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe857.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון