נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 11/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לסנן את השימורים מהנוזלים. לקצוץ את הבצל ולטגן אותו עם השמן. להוסיף את הפיטריות ולטגן עוד 5דקות.לערבב בקערה את כל המצרכים ולתבל אותם.להגיש אחרי הקירור.בתאבון


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe861.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון