נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 11/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


הרוטב
לערבב בצינצנת שמנת, מיונז, מלח , חומץ ושמן,פלפל.
לנער היטב
ולהוסיף את הרוטב לפני האוכל על שאר המרכיבים
יש אפשרות להוסיף גם בצל מטוגן עם פטריות ולהוסיף לסלט כאשר מתקרר


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe862.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון