נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 11/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. מסננים את הזיתים וחולטים במים רותחים למשך שעה, להפיג את המליחות.

2. מחממים את השמן בסיר קטן, על להבה בינונית, ומטגנים בו את הזיתים ושיני השום 2 דקות.

3. מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות המגוררות והמים, ומערבבים. מתבלים במרק התיבול, הפפריקה, הפטרוסלינון, הכמון והפלפל, ומערבבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומכסים.

4. מבשלים כ-40 דקות, ובוחשים מדי פעם. מגישים חם.


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe864.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון