נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 11/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1.קולפים את הגזרים וחותכים לפרוסות עבות. מבשלים חצי בישול במים על הכיריים או במיקרו.
2.מסננים את הגזרים ונפטרים מהמים. מוסיפים את כל החומרים חוץ מהפטרוזיליה לגזרים שבסיר (כולל רבע כוס מים). מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים עוד דקה או שתיים.
3.מסירים מהאש, מערבבים פנימה את הפטרוזיליה ומגישים חם או קר


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe871.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון