נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 11/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1 מסננים את הטונה מהנוזלים
מעבירים את הטונה לקערה ומפוררים
2 קולפים את הביצים ומוסיפים אותן לקערה
מועכים את הביצים
3 חותכים את המלפפון ואת הבצל
לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה
4 סוחטים את הלימון לוקחים כף מיץ לימון ומוסיפים לטונה
מוסיפים את המיונז והמלח ומערבבים היטב


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe875.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון