נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 11/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לחתוך את כל הירקות בצורה גדולה.
למה הכוונה: לקחת את החסה לחתוך אותה בצורה גסה.
את העגבניות, בצל , מלפפון חמוץ, את כל מה שרשום פה לחתוך בצורת עיגולים שלמים, לאחר מכן לערבב עם שמן קנולה מלח ושמן קנולה,
לאחר שגמרנו לחתוך לטבל לערבב. צריך לסים משהוא כבד על הסלט ושיספוג את הרוטב צלחת ועליה כוס עם מים שזה ילחץ את הצלחת על הסלט ואז הוא יספוג את הרוטב של הסלט


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe889.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון