נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 14/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לבשל את הנודלס והשעועית הירוקה יחד במים עד שהנודלס מוכן, לסנן ולשטוף במים, להניח להתייבש, בזמן הזה לחתוך את העוף ושאר המצרכים, להכניס לקערה להוסיף את הנודלס והשעועית ולצקת את הרוטב לערבב ולהגיש


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe896.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון