נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 14/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


במגש אפיה לערבב את כל המצרכים ולאפות בחום של-160 מעלות כ-30 דקות תוך כדי ערבוב כל 10 דקות. לאחר מכן להוציא מהתנור ולצנן כ-20 דקות, נשמר בכלי סגור חודש, ניתן להגיש בתוספת חלב ויוגורט פירות בהכנה ביתית, תותים , פטל, אוכמניות לרסק בעזרת מזלג להוסיף כף דבש ויוגורט, לצקת מעל הגרנולה ולהנות


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe897.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון