נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 17/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בווק עם 1/4 כוס שמן חם להקפיץ את חזה העוף ורוטב הצ׳ילי המתוק עד אשר משנה צבעו ללבן, לאחר מכן להעביר לצלחת הגשה, באותו השמן שבווק להקפיץ את פלפל הצ׳ילי השום ופולי הסויה במשך -5 דקות, לאחר מכן להוסיף את כל המצרכים מלבד הבצל הירוק וחצי זר כוסברה, לערבב ולהקפיץ עוד כ-5 דקות, להוסיף את הבצל הירוק ולערבב ולצקת מעל לחזה העוף ולקשט בשארית הכוסברה


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe900.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון