נכתב על ידי: מתי פרג'י
תאריך: 25/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


ההכנה

לקצוץ קיצוץ בינוני של עשבי התיבול,קיצוץ דק של הגמבה והשום.

לאחר מכן בקערה עמוקה עירבוב של המרכיבים בתוספת שמן הזית ומיץ הלימון הטרי,להוסיפ את התבלינים לפי הטעם,עירבוב נוסף לשילוב וחיזוק הטעמים ו...תהנו.

נ.ב ניתן לשנות את היחס בין עשבי התיבול לפי טעמכם או לפי המצוי,יאללה בתאבון.

                                                                                                           מתי פרג'י


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe905.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון