נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 29/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


ממלאים מים בסיר ומביאים לרתיחה.
מוסיפים כף מלח כף שמן ואח"כ את הפסטה

ומבשלים רבע שעה על אש קטנה בסיר פתוח. ( תוך כדי ערבוב מדי פעם), עד שהפסטה מוכנה לאכילה.
ב5 הדקות האחרונות של בישול הפסטה שמים סיר קטן עם כוס ורבע מים
שני כפות רוטב פטריות 
.
מסננים את הפסטה, מעבירים לקערת הגשה ויוצקים מעל את הפסטה


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe908.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון