נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 29/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


א.מבשלים את הפסטה.
ב.מוסיפים אתהקטשופ ואח"כ את הגבינה.
ג.מפזרים מלמעלה תבלין לפיצה (או את כל שאר התבלינים)
ד.מחכים הספגטי יתקרר ואז מכניסים למיקרוגל עד שהגבינה נמסה.
בתאבון!


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe920.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון