נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 29/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


במחבת עמוקה(ווק)לטגן את הבצל,להוסיף את הפטריות ולטגן עד שמזהיב.להוסיף את שאר הירקות,לתבל במלח,פלפל ומרק עוף .להוסיף מים ולבשל על אש קטנה עד שהכל מתרכך,להוסיף את הספגטי,לערבב,לכבות את האש ולהגיש חם,מ ע ד ן!!!


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe921.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון