נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 29/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מטגנים את הפטריות בשמן זית עד להשחמה, מוסיפים את השום, אבל לא נותנים לשום להחרך!! מוסיפים את השמנת , מרתיחים ואז מוסיפים תבלינים ,מרק עוף, מלח ,פלפל, ואגוז מוסקט.

כדאי להוסיף את הפסה לתוך הרוטב ולבשל מעט, זה משנה את כל הטעם!


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe922.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון