נכתב על ידי: מתי פרג'י
תאריך: 30/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לקצוץ במידה בינונית את כל סוגי הירק.

את הלימונים לשטוף הייטב ולאחר מכן לחתוך אותם דק ולסלק החרצנים.

את כל התערובת כולל שמן הזית,הערק התבלינים (מלח ופלפל לפי הטעם) והקמח להכניס לקערה ולערבב הייטב.

בתבנית אפיה להניח נייר אפיה לשמנו ועליו לסדר את פילה האמנון כאשר העור על התבנית.

את כל התערובת לסדר על הדגים ולכסותם כליל.

את תבנית האפיה לאטום בנייר אלומיניום.

בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של כ-200 מעלות להכניס לחלקו האמצעי את תבנית הדגים.

הזמן הנדרש לביקור בתנור היינו כ-15 דקות.

לאחר שביצענו את המפורט תהנו גם מהמנה וגם מהמחמאות,מגיע לכם.

                                                                                                                    בתאבון

 

                                                                                                                    מתי פרג'י


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe924.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון