נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 30/09/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1."מקלפים"(בלי להוציא לגמרי)חלק מהעור ונותנים לעוף כמה "שריטות" בעזרת סכין (שיכנסו הטעמים)
2.לוקחים את העוף שמים אותו בתוך קערה מלאת רוטב סויה.
3.נותנים לעוף לספוג את הטעמים.
4. מתבלים אותו עם שאר תבלינים.
5.לאחר מכן שמים בתנור180 כ30 דקות


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe926.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון