נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 11/10/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


במחבת גדולה להכניס את השמן ולטגן את הפלפלים כ-5 דקות, להוסיף את העגבניות והשום ולבשל עוד כ-5 דקות, להוסיף את שאר המצרכים לערבב ולהוסיף חצי כוס מים ולבשל עוד כ-15 דקות, להגיש בתוספת אורז או בורגול, המקסיקנים אוכלים את התבשיל בתוספת פולנטה


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe938.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון