נכתב על ידי: זביש
תאריך: 29/10/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


במחבת מניחים את שמן הזית ומטגנים את הבצל היטב.

מוסיפים את הכבד והתבלינים לאחר כ 2 דקות ומערבבים היטב.

מטגנים עד שהכבד מעט מבושל אך לא יותר מידי, בפנים הוא אמור להישאר עדיין קצת אדום.


 
אודות המחבר

בלוג אוכל | המטבח של זביש,
בלוג אוכל, כי לאכול זה כייף.

http://bshakshuka.blogspot.com/

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe952.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון