נכתב על ידי: זביש
תאריך: 31/10/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


עושים חתכים לאורך הלחמנייה, אך לא עד הסוף.

משאירים את כל הלחמנייה שלמה.

מערבבים את השום עם שמן הזית ומשרים כחצי שעה.

בכל חריץ שייצרנו מורחים את שמן הזית ומפזרים מעט פרמז'ן.

מורחים את הלחמנייה מבחוץ בשמן זית ועוטפים טוב עם נייר כסף.

צולים על המנגל מכל צד מספר דקות, עד שמרגישים שהחלק החיצוני נהיה מעט קריספי.

מוציאים מנייר הכסף ואוכלים בהנאה בתוספת של כל דבר אחר שהכנו.


 
אודות המחבר

בלוג אוכל | המטבח של זביש,
בלוג אוכל, כי לאכול זה כייף.

http://bshakshuka.blogspot.com/

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe957.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון