נכתב על ידי: זביש
תאריך: 31/10/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מערבבים את כל החומרים יחד ומשרים בגוש בתחתית המקרר לשעתיים.
צרים קציצות בידיים משומנות ונותנים להם לנוח במקפיא כ - 5 דקות.
מוציאים ישר למחבת פסים עם מעט שמן.
אחרי שהופכים את הבשר פעם ראשונה ניתן להוסיף גבינה צהובה למי שרוצה מנה שאיננה כשרה.

לצלות את הבשר לרמה מדיום, צליית יתר פוגמת באיכות הבשר.


 
אודות המחבר

בלוג אוכל | המטבח של זביש,
בלוג אוכל, כי לאכול זה כייף.

http://bshakshuka.blogspot.com/

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe959.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון