נכתב על ידי: זביש
תאריך: 31/10/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מערבבים את האבוקדו עם המיונז, הבצל ומתבלים במלח, פלפל ומיץ לימון טרי.

מסדרים על הטורטייה.

אבוקדו, ביצה קשה, עגבניות, שופכים רוטב פסטו, מוסיפים פרוסת גבינה צהובה ומכניסים לתנור שחומם מראש ממש קרוב ללהבות לחצי דקה. אנו רוצים שהגבינה תימס אך הטורטייה לא תתקשה יותר מידי.

מוצים ומוסיפים את החסה.

מגלגלים ונהנים.

בתאבון


 
אודות המחבר

בלוג אוכל | המטבח של זביש,
בלוג אוכל, כי לאכול זה כייף.

http://bshakshuka.blogspot.com/

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe963.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון