נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 24/11/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לעוף: להכניס לקערה את החזה עוף, לצקת מעל את מיץ הלימון, לתבל במלח ובפלפל ולערבב היטב, לצקת למחבת את השמן ולטגן את רצועות העוף עד שהופכות צבען ללבן, להניח בכלי בצד.

לסלט: לערבב בקערה את כל המצרכים, להוסיף את התבלינים והשמן, לערבב ולסדר בכלי הגשה ולהניח מעל את רצועות העוף ולהגיש.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe981.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון