נכתב על ידי: רון שביט
תאריך: 09/12/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מכניסים למעבד מזון את כל המרכיבים (חוץ מהשמן) ומרסקים אותם (בזריזות) למשחה. מוסיפים בהדרגה את השמן, בשיטה הבאה: מוסיפים מעט שמן ומפעילים את המעבד לשנייה או שתיים. עוצרים. מוסיפים שמן, מפעילים לשנייה או שתיים ועוצרים. כך לסירוגין עד שמקבלים את הצמיגות הרצויה - מעין משחה חלקה, רכה ודלילה כמו מיונז. ברגע האחרון מוסיפים כף מים, מערבלים עוד שנייה, וזהו.


 
אודות המחבר

אני מאוהב בבישול מגיל צעיר. התחביבים שלי כוללים: כדורסל, חדר כושר, ספרים, סרטים ולבשל.

אני צמחוני מגיל 5 ומעריץ גדול של רפואה אלטרנטיבית וטיפול בעזרת צמחי מרפא. אני מאמין שהטבע יכול לעזור לנו לפתור כל בעיה יותר טוב מכול תרופה כימית.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe990.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון