נכתב על ידי: רון שביט
תאריך: 11/12/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מוסיפים לסיר גדול המון מיםמומלחים ומביאים את המים לרתיחה. באותו זמן מוסיפים את שמן הזית לסיר בינוני. מטגנים בשמן את השוםוהפלפלון. כשהשום מזהיב, מוציאים אותו ואת הפלפלון ומשליכים. במקומםמוסיפים לסיר את העגבניות. ממליחים קלות ומפלפלים.
לסיר המים הרותחים מכניסים את הספגטי ומבשלים בערך כעשר דקות.
מסננים את הספגטי ומוסיפים אותם לסיר עם העגבניות. מערבבים ומסיפים את המוצרלה, הבזיליקום והאורגנו (ולאוהבי החריף את הטבסקו). מערבבים דקה ומסירים מהאש ואוכלים.


 
אודות המחבר

אני מאוהב בבישול מגיל צעיר. התחביבים שלי כוללים: כדורסל, חדר כושר, ספרים, סרטים ולבשל.

אני צמחוני מגיל 5 ומעריץ גדול של רפואה אלטרנטיבית וטיפול בעזרת צמחי מרפא. אני מאמין שהטבע יכול לעזור לנו לפתור כל בעיה יותר טוב מכול תרופה כימית.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe991.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון