נכתב על ידי: תיקי מוספי
תאריך: 16/12/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לחתוך את הקישואים לקוביות קטנות

להכניס אותם לסיר ולהוסיף מים קרים לחצי כמות הקישואים

לחכות לרתיחה

להוסיף את רוטב עגביות ואבקת שום

לאחר 7 דקות להוסיף 2 כפות אבקת בצל

עוד 10 דקות המתכון מוכן - ניתן לאוכל יחד עם קוסקוס, אורז או פתיתים..

בתאבון!

זכויות שמורות קייטרינג דולצינאה


 
אודות המחבר

קייטרינג דולצינאה - הקייטרינג המתאים לכל אחד ולכל אירוע!

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe999.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון