מערבבים יחד את הקמח עם השמן, היוגורט, הביצה והמלח. אם צריך מוסיפים עוד קצת מים.
מוסיפים את הזעתר ואת העלים ולשים עד שמקבלים בצק כמו לפיתה.
מחלקת את הבצק לכדורים ומרדדים לעלה עגול. חותכים את הבצק כמו לקרואסונים. הבצק לא צריך
להיות עבה הוא צריך להיות כמו עלה של סיגרים. אפשרות נוספת אפשר לחתוך עם חותכן עיגולים .
למלא בגבינה ולגלגל אותם כמו סיגר.
מסדרים בקצה גבינה ערבית מגורדת מגלגלים דק ומדביקים בחלבון ביצה.
מכניסים להקפאה . מטגנים קפוא בשמן עמוק – כמו סיגרים .