נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 31/03/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לערבב את כל מצרכי המילוי ולמלא את הפלפלים והקישואים, לסדר בסיר שטוח שיכיל את כל הממולאים, להכין הרוטב בתוך מחבת , להתחיל לטגן את הבצל והשום במעט שמן, להוסיף את התבלינים לערבב ולהעביר לסיר להוסיף מים רותחים עד כדי כיסוי הממולאים להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל כשעה עם מכסה חצי סגור על אש נמוכה.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1097.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון