נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 19/05/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לחמם את השמן במחבת להוסיף את הגזרים ולטגנם עד הזהבה, להוסיף את התבלינים ולערבב היטב, לצקת לקערה ולהגיש חם.

בתאבון

תערובת לתבלין 5 טעמים- נכין כמות גדולה יותר כך שישרת אותנו בהמשך במאכלים נוספים:

1 כפית אבקת כוכב אניס

1 כפית זרעי שומר

1 כפית פלפל צ'ילי חריף סצ'ואן

1/2 כפית קינמון

1/2 כפית ציפורן

לערבב את כל התבלנים ביחד.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1142.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון