נכתב על ידי: lemon3.co.il
תאריך: 18/07/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  • לפרוס את הסטייק לרצועות בגודל אצבע.
  • לערבב את מחית הצ'ילי ורוטב סויה ולהשרות את הנתחים הפרוסים, לפחות לשעה במקרר.
  • במחבת עמוקה או ווק, להניח את הסטייקים ולהקפיץ כ-4 דקות.
  • להוסיף בצל ולהקפיץ 2 דקות.
  • להוסיף את הפלפלים והשעועית ומרק העוף.
  • להוסיף מים ולצמצם לחלוטין את הרוטב.
  • לאחר מכן, להוסיף את הנבטים.
  • במחבת נוספת, לחמם קלות את הטורטיות. לחלק את כל התכולה למספר הטרטיות, לגלגל, לפרוס לחצי בזווית 45 מעלות... וזהו זה! תהנו!
  • בתיאבון!


     
    אודות המחבר

    עץ הלימון שירותי קייטרינג ומגשי אירוח לאירועים, מסיבות רווקים, מסיבות משפחתיות, כנסים, ימי הולדת, מסיבות אירוסין, ישיבות משרדיות, ימי כיף, טיולים, ערבי חברה, אירועי קוקטייל, ערבי גיבוש, קידום מכירות, אירועי השקה,ימי צילומים,תערוכות,מייצגים, אירועים עיסקיים וכו'.

    המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
    http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1227.aspx
    בחזרה למתכון המקורי

    הדפס את המתכון