נכתב על ידי: נועה פרידמן
תאריך: 14/03/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


- לוקחים את שני גושי השר הטרי ותוחנים אותם.

- תוחנים את הבצל והשומן קצוץ קצוץ.

- ניתן להוסיף גם צנוברים.

- מכניסים את הבשר הטחון לקרור עד שהוא כמעט קפוא.

- בשלב זה אנו מחברים את השר הקצוץ עם יתר התוספות לגוש אחד ומוזגים לתוכו בקבוק יין אדום.

- מערבבים הכול ביחד עד לקבלת עיסה אחת אחידה.

- יוצרים קציצות אחידות בגודלם, משקל כול קציצה 300 גרם לפחות.

-בשלב זה זורקים את הבשר על האש.הכי טוב על גריל מומלץ שהגריל יהיה חם מאוד לפני השימוש.

- תיבול: פשוט מאוד על האש, מלח פלפל נגיעות פפריקה


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe125.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון