- לוקחים את שני גושי השר הטרי ותוחנים אותם.
- תוחנים את הבצל והשומן קצוץ קצוץ.
- ניתן להוסיף גם צנוברים.
- מכניסים את הבשר הטחון לקרור עד שהוא כמעט קפוא.
- בשלב זה אנו מחברים את השר הקצוץ עם יתר התוספות לגוש אחד ומוזגים לתוכו בקבוק יין אדום.
- מערבבים הכול ביחד עד לקבלת עיסה אחת אחידה.
- יוצרים קציצות אחידות בגודלם, משקל כול קציצה 300 גרם לפחות.
-בשלב זה זורקים את הבשר על האש.הכי טוב על גריל מומלץ שהגריל יהיה חם מאוד לפני השימוש.
- תיבול: פשוט מאוד על האש, מלח פלפל נגיעות פפריקה