נכתב על ידי: אלונה ספטון
תאריך: 08/09/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


עדשים חומות -משפחת קיטניות

משרים את העדשים במשך הלילה ומנקים ורוחצים

מטגנים קלות בשמן

לאחר מכן מבשלים כ- עשר דק .

מטגנים את הצל הקצוץ ומוסיפים את כל התבלינים וממשיכים לבשל

אורז כל אחד יודע להכין

יש כאלה שמבשלים את העדשים ביחד עם האורז

אז האורז יוצאב צבע צהו חום.

אני מבשלת לחוד ומכינה במיקורגל את האורז

לאחר מכן מוסיפה את העדשים עם כל התבלינים וזה יוצא בדיוק אותו דבר.

תוספת קציצות פראסה במקום גונדי.


 
אודות המחבר

אני בשלנית ביתית,אין לי מסעדה,אבל הייתי בכמה תחרויות בישול,

בשלנים של לאישה 2002,

מסטר שף עונה 2 באודישנים

ובמאסטר שף שופרסל הייתי אפילו בפרסומת והכנתי ממולאים בסניף מערב ראשון לציון

אוהבת לבשל וגם תחביבים אחרים

מעדיפה לא לפרסם טלפון אפשר להתקשר דרך אימייל ופייסבוק

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1281.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון