נכתב על ידי: חגית נועם
תאריך: 27/09/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


חיתכו את כל הירקות הנ"ל בצורה גסה. (לדוגמא:טבעות בצל, פלפל-פסים לאורך עגבניה גם כן רצועות וכו..)

ערבבו הכל יחד,

הוסיפו תבלינים ומלח לפי הצורך כף עד כף וחצי של רסק עגבניות ערבבו טוב.

יש לטבל כל חתיכת דג בניפרד ברוטב הנ"ל ולשים בתבנית ואת מה שנישאר להוסיף מעל השיכבה הראשונה של הדג והרוטב

לשים בתנור מחומם על 180 מעלות עד להתבשלות הדג והירקות-השחמה של הרוטב.

ושיהיה בתאבון!!!!


 
אודות המחבר

חגית נועם, נשואה טרייה שרוצה להיות אלופה במטבח! אוהבת לבשל בעיקר.

במקצועי הנני מייבאת ומשווקת דשא סינטטי וכן מעצבת גינות. אני ובעלי שמגיע מתחום בניה מתועשת עובדים ביחד לפעמים במטבח בכיף ומאלתרים מתכונים.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1292.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון