לערבב את כל התבלינים מלבד הסוכר ולתבל את השוק בחלקו הפנימי והחיצוני. לסגור בשקית ניילון ולהכניס למקרר ל-24 שעות. לאחר מכן להניח את שוק הטלה כך שחלקו הפנימי פתוח ולמלא בערמונים לכל אורכו. לפזר מעל את הסוכר, לסגור ובעזרת חוט קשירה לקשור את השוק כך שהערמונים יהיו סגורים בתוכו. לשמן תבנית במעט שמן זית, להניח את שוק הטלה בתבנית ולצקת מעל עוד מעט שמן זית. לאפות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות במשך כשעתיים ורבע. להוציא מהתנור ולצנן כ-15 דקות. להתיר את החוטים, לפרוס ולהגיש. בתיאבון.