נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 21/10/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לערבב את כל התבלינים מלבד הסוכר ולתבל את השוק בחלקו הפנימי והחיצוני. לסגור בשקית ניילון ולהכניס למקרר ל-24 שעות. לאחר מכן להניח את שוק הטלה כך שחלקו הפנימי פתוח ולמלא בערמונים לכל אורכו. לפזר מעל את הסוכר, לסגור ובעזרת חוט קשירה לקשור את השוק כך שהערמונים יהיו סגורים בתוכו. לשמן תבנית במעט שמן זית, להניח את שוק הטלה בתבנית ולצקת מעל עוד מעט שמן זית. לאפות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות במשך כשעתיים ורבע. להוציא מהתנור ולצנן כ-15 דקות. להתיר את החוטים, לפרוס ולהגיש. בתיאבון.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1311.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון