נכתב על ידי: גבינות מהלב
תאריך: 23/10/2013
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מקצצים את הבצל והשום ומטגנים בשמן חם עד להזהבה. לוקחים את העגבניות ומרסקים גס במג'ימיקס.
מוסיפים למחבט את העגבניות, ומבשלים תוך כדי ערבוב 20 דקות. מוסיפים מלח, פלפל, סוכר, בזיליקום קצוץ,
גבינת שמנת, מערבבים ומבשלים 15 דקות נוספות.
מגרדים על פומפייה גבינת פיקנטית
בינתיים מבשלים את הפסטה וכאשר היא מוכנה, מסננים, מוסיפים אותה לרוטב מערבבים ומבשלים כ-4 דקות , מפזרים מלמעלה גבינה.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1506.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון