לקחת מחבט טפלון או מחבט פסים
לשים כפית שמן ולהכניס פנימה לאחר שניקינו היטב.....את הלבבות . הטחול...הכבד מטעמי כשרות יש לצלות על האש קודם...את רצועות חזה העוף לערבב היטב על אש בינונית.
לטגן בצל במחבט נפרדת עד לקבלת גוון זהוב ולערבב עים הבשרים
לשים תבלינים לאט לאט לפי הטעם......מומלץ לטעום ...שיקלע לטעם שלכם שמים מעט מעט בתחילה מכול תבלין ולערבב היטב
לוקחים פיתה.....מורחים בחומוס....מכניסים כמה שיותר מעורב....מלפפון חמוץ טחינה... וכייף שיזל בתאבון תהנו מהאוכל...