נכתב על ידי: שף דויד בן אבו<<<.חבר בהתאחדות השפים והקונדיטורים
תאריך: 08/11/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לקחת מחבט טפלון או מחבט פסים

לשים כפית שמן ולהכניס פנימה לאחר שניקינו היטב.....את הלבבות . הטחול...הכבד מטעמי כשרות יש לצלות על האש קודם...את רצועות חזה העוף לערבב היטב על אש בינונית.

לטגן בצל במחבט נפרדת עד לקבלת גוון זהוב ולערבב עים הבשרים

לשים תבלינים לאט לאט לפי הטעם......מומלץ לטעום ...שיקלע לטעם שלכם שמים מעט מעט בתחילה מכול תבלין ולערבב היטב

לוקחים פיתה.....מורחים בחומוס....מכניסים כמה שיותר מעורב....מלפפון חמוץ טחינה... וכייף שיזל    בתאבון תהנו מהאוכל...


 
אודות המחבר

חוגי בית לבשלניות מתחילות  

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe344.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון