נכתב על ידי: שירי אורן
תאריך: 10/12/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מזהיבים הבצלים.

מוסיפים קוביות הבשר ומטגנים כ-10 דק.

מוסיפים את התבלינים והירקות מערבבים , ומוסיפים כליטר מים.

מבשלים עד שהבשר רך.

מוסיפים את קוביות הת"א לסיר ומבשלים עד שתפוחי האדמה מתרככים.

אם חסר נוזלים - מוסיפים.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe422.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון