נכתב על ידי: אדום-אדום
תאריך: 15/04/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מחממים גריל פחמים, מנקים את הרשת.
מניחים את הבשר על הגריל וצולים שלוש דקות. מסירים את הרשת עם הבשר ומניחים לרגע בצד. מפזרים את עשבי התיבול על הפחמים. הופכים את הבשר על הרשת ומחזירים לאש. בוזקים פלפל שחור גרוס ומלח גס. מכסים את הסטייקים באופן רופף בנייר האלומיניום. צולים עד לדרגת ההכנה הרצויה – לפחות שש דקות לאנטריקוט. הבשר יקבל טעם מעושן נפלא.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe598.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון