נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 17/07/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לערבב היטב את כל התבלינים היבשים מלבד השום , את השום יש להשרות במים . לחמם את הדבש קלות במיקרו ולמרוח את הנתח היטב . לגלגל את הנתח בתערובת התבלינים היבשים , להכניס למגש משומן קלות ולאפות בתנור שחומם מראש על החום הכי גבוה . למשך 15 דק' . להוריד את החום ל-180 מעלות ולאפות למשך 50 דקות נוספות .כ-10 דק' לפני סיום להוציא את הנתח מהתנור ולפזר מעל את השום ללא הנוזלים . להחזיר לתנור להמשך האפייה . להוציא את הנתח מהתנור , לתת לו לנוח כ-15 דקות לפני שפורסים . בתיאבון .


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe736.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון