נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 07/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכנת הממרח: להכניס למעבד מזון את האנשובי, החמאה והשום הכתוש ולעבד לתערובת אחידה, להעביר לכלי עם מכסה.   להכנת הכריך: למרוח בנדיבות מממרח האנשובי על הג'בטה, לסדר מעל פרוסות ביצה ומלפפון ומעל לפזר את הזיתים או למרוח את ממרח הזיתים. לסגור ולהנות מכל ביס.

 

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe792.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון