נכתב על ידי: עולם השקשוקה
תאריך: 11/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


- מערבבים את כל חומרי המשרה יחד ומעסים היטב את נתח הסינטה.

- בעזרת סכין עורכים חורים קטנים בבשר ומכניסים חצאי שיני שום.

- בעזרת סכין עושים רווח בין נתח הסינטה והשומן ומחדירים פלחי תפוזים

מניחים בתחתית המקרר לפחות לשעתיים.

מחממים תנור לחום גבוהה (200 מעלות), מניחים תבנית בתחתית התנור (ככה הנוזלים שיגרו החוצה מהבשר לא ילכלכו את כל התנור), ורשת במרכז.

מוציאים את הנתח מהמקרר ונותנים לו כחצי שעה עד שיתחמם מעט (לא בריא להכניס בשר קר מידי לתנור).

מכניסים את נתח הסינטה על הרשת ונותנים לה להיסגר כ 5 דקות.

מורידים את החום ל 180 וממשיכים בצלייה כ 20 דקות.

מוציאים את הנתח מהתנור ועוטפים בנייר כסף.

נותנים לנתח לנוח כ - 10 דקות..

פורסים עם סכין חדה.

ובתאבון.


 
אודות המחבר

שלום שמי עומרי ואני בשלן !!
זה האתר שפתחתי למאכל האהוב עלי !!!

שקשוקה

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe801.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון