שמים תרד במים רותחים עד להתרככות. כשרך מרסקים בבלנדר. מטגנים בסיר בצל עד השחמה עם גהי או בשמן רגיל, מוסיפים גאראם מסאלה, כמון, ג'ינג'ר, שום, שאטה, כורכום וכוסברה. מוסיפים את העגבנייה ונוזלי התמרהינדי, ממשיכים לבשל כ-5 דקות. מוסיפים את התרד ומערבבים. בנפרד מטגנים את הפניר בזהירות שלא יתפרק עד להשחמה (אפשר להשתמש במקום הפניר בטופו). מערבבים בניהם בזהירות. אופן ההכנה של הפניר: מרתיחים 1 ליטר חלב (לפחות 3% אחוזי שומן). מסירים מהאש ומוסיפים מיץ מלימון אחד (בשום פנים ואופן לא משומר). מרתיחים שוב ומבשלים תוך בחישה מתמדת עד שהחלב נקרש. יוצקים את הבלילה לתוך בד המונח בתוך מסננת. אוספים את פינות יריעת הבד ולוחצים את הצרור בעדינות כדי להוציא את הנוזלים מהחלב שנקרש. מעצבים את הצרור לצורת קובייה. שמים על הקובייה קרש חיתוך או צלחת כבדה ומניחים לשעתיים. הערות- למתכונים נוספים גלשו באתר שלנו- www.ananda.co.il