נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 24/08/2010
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לבשל את הבשר ברתיחה 3- דקות לסנן ולשטוף את הבשר לחמם את השמן בסיר ולטגן את הבצל להוסיף את הבשר ולטגן היטב מסננים ושוטפים את השעועית ומוסיפים לסיר יחד עם המים ומוסיפים את הלימון היבש מביאים לרתיחה מתבלים במלח ובפלפל כורכום מכסים ומבשלים מעל להבה נמוכה כשעתיים מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים ומבשלים עוד כ-5 דקות טועמים ומתקנים תיבול התבשיל צריך להיות חמצמץ מגישים בתוספת אורז לבן


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe815.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון